Μασάζ Κοιλιάς & Εντέρου

Το παχύ έντερο βρίσκεται στην κοιλιακή χώρα και σχηματίζει το τελευταίο μέρος του πεπτικού σωλήνα. Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό όργανο καθώς διεξάγει μεγάλο αριθμό ζωτικών λειτουργιών όπως η απορρόφηση των υδατοδιαλυτών θρεπτικών συστατικών, η σύνθεση βιταμινών και η ολοκλήρωση της πεπτικής διαδικασίας.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι το 70 – 85% του ανοσοποιητικού συστήματος βρίσκεται στο έντερο.

Είναι υπεύθυνο για την εξάλειψη των αποβλήτων του σώματος, καθώς και την προστασία από τη μόλυνση και την ασθένεια. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια δισεκατομμυρίων φιλικών βακτηρίων που ζουν στο παχύ έντερο.

Επιφορτίζεται με ακόμη έναν ρόλο:

Να είναι ο τελικός αποδέκτης των συναισθηματικών αποβλήτων που δεν επιθυμούμε στη ζωή μας! Ο φόβος και η αρνητική αντίληψη της ζωής σοκάρει  τον οργανισμό προκαλώντας stress στο γαστρεντερικό σύστημα και οδηγεί σε ασθένειες όπως δυσκοιλιότητα,  σπαστική κολίτιδα, εντερίτιδα κ.α.

Η λεπτή ισορροπία του εσωτερικού οικοσυστήματος μπορεί πολύ εύκολα να διαταραχθεί από διάφορους παράγοντες όπως, η έλλειψη σωματικής άσκησης, το άγχος, η ρύπανση, η εσφαλμένη και κακή επιλογή τροφίμων και ποτών, ορισμένα φάρμακα και η έκθεση σε τοξικές ουσίες.

Ο υγιής χρόνος διέλευσης της τροφής από το σώμα μας πρέπει να είναι λιγότερο από 24 ώρες ενώ στις μέρες μας διαρκεί 60 ώρες για τους άνδρες και 70 ώρες για τις γυναίκες.

Ένας στους τρεις ανθρώπους έχει πρόβλημα με το έντερό του.

Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται από τη δυσκοιλιότητα, πριν τρέξετε στο φαρμακείο δοκιμάστε τον πιο φυσικό και πανεύκολο τρόπο: το μασάζ!

Το μασάζ κοιλιάς και παχέος εντέρου ανακουφίζει από τη δυσκοιλιότητα, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και το κοιλιακό άλγος, αυξάνοντας την κινητικότητα του.

Πρόκειται για ένα antistress μασάζ το οποίο ξεκινά με τον δέκτη να βρίσκεται σε ύπτια ή σε πρηνή θέση και οι πιέσεις – χειρισμοί που εκτελούνται από τον μασέρ στοχεύουν στην απευαισθητοποίηση της επώδυνης, μπλοκαρισμένης περιοχής που θα βρεθεί μετά από την κατάλληλη αξιολόγηση.

Η τεχνική που χρησιμοποιείται υποστηρίζει τη διαδικασία επανακινητοποίησης του παχέος εντέρου και γενικά της περιοχής της λεκάνης και της κοιλιάς καθώς και ενεργειακής αναζωογόνησης και ενεργοποίησης!

Στοχεύει στην αποβολή τοξινών, τη νευρομυική αποφόρτιση της περιοχής και την αποβολή αρνητικής ενέργειας. Με αυτόν τον τρόπο ελευθερώνεται το σώμα από τα φορτία και οδηγείται στην αυτοθεραπεία.

Βοηθάει και πολλές φορές καταπολεμά παθήσεις όπως: προβλήματα γυναικείας γονιμότητας, πόνους περιόδου, δυσπεψία, οισοφαγική παλινδρόμηση, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, ανορεξία,  πρήξιμο, στομαχόπονο κ.α.

Συνεδρίες Μασάζ Κοιλιάς και Παχέος Εντέρου

Πακέτο Silver
1 Συνεδρία 40 λεπτών
|
35€
4 Συνεδρίες 40 λεπτών
|
120€
Πακέτο Gold
1 Συνεδρία 50 λεπτών
|
40€
4 Συνεδρίες 50 λεπτών
|
140€