Λιπόλυση Σώματος

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ειδικών ουσιών κάτω από την επιδερμίδα (μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις) οι οποίες περιέχουν βιταμίνες, συσφικτικά και ενυδατικά στοιχεία με σκοπό να διορθώσουν πολλά προβλήματα της επιδερμίδας.

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης γίνεται σε περιοχές του σώματος που θέλουμε να μειώσουμε το τοπικό λίπος, να χάσουμε πόντους και να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδα. Δημιουργούμε μικρά κανάλια με ειδική συσκευή (roller), μέσα από τα οποία τα διαλύματα με ειδικές μεσοθεραπευτικές ουσίες φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος. Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να μεταφέρει κάτω από την επιδερμίδα συγκεκριμένες ουσίες που δεν μπορούν να φτάσουν με μια απλή εφαρμογή της κρέμας.

Ο φυσιολογικός μηχανισμός επούλωσης του δέρματος οδηγεί στη συνάθροιση κυττάρων, τη δημιουργία ινοβλαστών, και την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με τη χρησιμοποίηση των μεσοθεραπευτικών ουσιών. Αυτούς τους μηχανισμούς επούλωσης του δέρματος εκμεταλλευόμαστε στη μεσοθεραπεία με το roller. Καθώς πιέζουμε τον κύλινδρο στο δέρμα οι βελονίτσες μπαίνουν στην επιδερμίδα και προκαλούν μικροτραυματισμούς. Οι μικροτραυματισμοί αυξάνουν την αιμάτωση του δέρματος με το σχηματισμό λεπτών τριχοειδών αγγείων. Έτσι επιτυγχάνουμε σύσφιξη της επιδερμίδας, λείανση των ουλών και ενυδάτωση.

Το δέρμα μετά την εφαρμογή του roller παρουσιάζει μια ομοιόμορφη ερυθρότητα από τους νυγμούς που υποχωρεί σε 24 ώρες. Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά καθώς η σφριγηλότητα και η λάμψη του δέρματος γίνονται ορατά μετά τις πρώτες κιόλας εφαρμογές. Με ανάλογα αποτελέσματα η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε κοιλιά, μηρούς και βραχίονες για να βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος των περιοχών αυτών.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΩ;

Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης δρα κάτω από την επιδερμίδα μεταφέροντας δραστικές ουσίες που κάνουν λιποδιάλυση. Έχει καλύτερα αποτελέσματα σε μικρές περιοχές συσσώρευσης λίπους. Δεν αποτελεί θεραπεία της παχυσαρκίας, ούτε μέθοδο απώλειας βάρους. Οδηγεί σε απώλεια πόντων και βελτίωση της κυτταρίτιδας.

ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΙΠΟΛΥΣΗΣ;

Στο Bodywise Studio χρησιμοποιούμε τη μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις. Η πλειονότητα των πελατών μας δεν νιώθει καθόλου πόνο, ενώ στους πιο ευαίσθητους υπάρχει η αίσθηση ενός μικρού τσιμπήματος από τη συσκευή roller.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ;

 Η μεσοθεραπεία λιπόλυσης χρειάζεται να επαναληφθεί για 6-8 φορές ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος και τα ειδικά προβλήματα που παρουσιάζει, με ένα μεσοδιάστημα 7 ημερών. Μετά τη συνεδρία μπορεί κανείς να αισθάνεται τη θερμότητα στην περιοχή της θεραπείας που είναι ένδειξη  ότι η λιποδιάλυση έχει ξεκινήσει.

Συνεδρίες Λιπόλυσης Σώματος

1 Συνεδρία 50 λεπτών
|
40€
4 Συνεδρίες 50 λεπτών
|
140€