Ολιστικό Μασάζ

Το σώμα είναι ο Ναός της Ψυχής του κάθε ανθρώπου. Όταν αυτό πονάει και ασθενεί το μυαλό αδυνατεί να σκεφτεί καθαρά ενώ τα μελλοντικά σχέδια και όνειρα αχνοφαίνονται.

Οι περισσότερες ασθένειες που εκδηλώνονται στο φυσικό μας σώμα είναι αποτέλεσμα ψυχολογικής πίεσης και συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων. Αυτό είναι κάτι που γνώριζαν χιλιάδες χρόνια πριν στην Αρχαία Ελλάδα, στην Κίνα, και στην Ινδία ενώ πλεον πολλοί γιατροί ανά τον κόσμο ασπάζονται τη θεωρία περί ολιστικής προσσέγγισης θεραπείας του ανθρώπινου σώματος.

Το Ολιστικό Μασάζ είναι μια αρμονική συνεργασία πολλών διαφορετικών τεχνικών (Shiatsu, Βεντούζες, Μόξα, Τhai massage) οι οποίες ξεμπλοκάρουν τα κανάλια ροής ενέργειας του σώματος με στόχο τη θεραπεία για το σύνολο του ανθρώπινου οργανισμού  την επαναφορά στο κέντρο του, εκεί όπου όλα είναι αρμονικά! Η φυσιολογική κατάσταση του ανθρώπου είναι η Αρμονία και όχι η Δυσαρμονία.

Σε μια συνεδρία Ολιστικού Μασάζ ο θεραπευτής οδηγεί ξανά το σώμα στη χαλάρωση και στο Μαγικό τρόπο που αυτό δουλεύει όταν υπάρχει Θετική Σκέψη και καλή ψυχολογία.

Το σώμα με κατάλληλη εκπαίδευση (Μασάζ – Αναπνοές – Διαλογισμό – Γυμναστική), με Πειθαρχία, με Αγάπη και Αποδοχή μπορεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις να αυτοθεραπευτεί.

Συνεδρίες Ολιστικού Μασάζ

Πακέτο Silver
1 Συνεδρία 30 λεπτών
|
35€
4 Συνεδρίες 30 λεπτών
|
120€
Πακέτο Gold
1 Συνεδρία 50 λεπτών
|
45€
4 Συνεδρίες 50 λεπτών
|
170€
Extended Session
1 Συνεδρία 80 λεπτών
|
70€