Χαλαρωτικό Μασάζ

Οι αθλητές και όσοι ασχολούνται συστηματικά με τη γυμναστική μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το χαλαρωτικό μασάζ ανακουφίζει από τους σωματικούς πόνους και αναζωογονεί ψυχή και πνεύμα. Πρόσφατες έρευνες στις ΗΠΑ και στον Καναδά τεκμηριώνουν την αποτελεσματικότητά του, αφού οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι το μασάζ, σε κυτταρικό επίπεδο μειώνει τη φλεγμονή και διευκολύνει την ανάπτυξη νέων μιτοχονδρίων στους σκελετικούς μυς.

Οι συγκριτικές αναλύσεις από βιοψίες μυών έδειξαν ότι η μάλαξη καταπολεμά την εμφάνιση των κυτοκινών, ουσιών που προκαλούν φλεγμονή στα μυϊκά κύτταρα ενώ αυξάνουν τη βιογένεση των μιτοχονδρίων που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή ενέργειας μέσα στο κύτταρο.

Η ανακούφιση από τον πόνο που προσφέρει ένα μασάζ, βασίζεται σε παρόμοιο βιολογικό μηχανισμό με αυτόν που επιφέρουν τα αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Τα οφέλη της μάλαξης μπορούν να αποβούν χρήσιμα σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων , συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, όσων υποφέρουν από τενοντίτιδες, επικονδυλίτιδες και ειδικότερα βλάβες του συνδετικού ιστού και φλεγμονώδεις παθήσεις.

Συνεδρίες Χαλαρωτικού Μασάζ

Πακέτο Silver
1 Συνεδρία 40 λεπτών
|
20€
4 Συνεδρίες 40 λεπτών
|
70€
Πακέτο Gold
1 Συνεδρία 50 λεπτών
|
25€
4 Συνεδρίες 50 λεπτών
|
90€