Πολιτική Λειτουργίας

Προσέλευση: Παρακαλούμε για τη δική σας εξυπηρέτηση να προσέρχεστε 10 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού σας.

Υγιεινή:  Όλος ο εξοπλισμός και τα εργαλεία μας καθαρίζονται και αποστειρώνονται μετά από κάθε συνεδρία.

Ενδυμασία: Προσφέρουμε πετσέτες, εσώρουχα και παντόφλες μιας χρήσης σε κάθε επισκέπτη. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας το κάτω εσώρουχο ή μαγιό είναι απαραίτητο.

Προσωπικά Αντικείμενα: Το  Bodywise Studio δε φέρνει ευθύνη για τα προσωπικά σας αντικείμενα. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε όλα πριν αποχωρήσετε.

Μασάζ: Οι πρακτικές του κέντρου μας δεν υποκαθιστούν ιατρική εξέταση ή διάγνωση.

Ακυρώσεις: Παρακαλούμε δείχνετε σεβασμό στον θεραπευτή σας και στα άτομα που επιθυμούν μια συνεδρία ειδοποιώντας για ακυρώσεις 24 ώρες νωρίτερα. Διαφορετικά είμαστε υποχρεωμένοι να σας επιβαρύνουμε με το κόστος της συνεδρίας για την εύρυθμη λειτουργία του χώρου.

Αργοπορία: Η μη έγκαιρη προσέλευση στην ώρα του ραντεβού σημαίνει μείωση του χρόνου της συνεδρίας σας, χωρίς να μειωθεί η τιμή της.

Πρόσβαση: Μπορείτε να επισκεφτείτε το Bodywise Studio με την αστική συγκοινωνία (Νο 31, Νο 30, Νο 2) ενώ υπάρχει ελεύθερος χώρος στάθμευσης χωρίς χρέωση αν μετακινήστε με αυτοκίνητο. Καλέστε μας για διευκρινήσεις.

Πακέτα συνεδριών: Τα συνδρομητικά πακέτα είναι ονομαστικά και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άλλο πρόσωπο. Ισχύουν για 1 χρόνο από τη στιγμή της αγοράς τους.