Ο Χώρος Μας

Γνωρίστε Μας

Στο Bodywise Studio θα βρείτε ένα μοναδικό περιβάλλον αρμονίας και ηρεμίας, μια όαση ανανέωσης και αναζωογόνησης, όπου μέσα από τη 10ετή εμπειρία μας και την εξειδικευμένη γνώση μας παρέχουμε καινοτόμες προτάσεις για την ομορφιά και ολιστικές μεθόδους θεραπείας.

Στόχος μας είναι η απελευθέρωση από το έντονο στρες και άγχος της επαγγελματικής δραστηριότητας και των γρήγορων ρυθμών της πόλης. Προσφέρουμε μια συναρπαστική ποικιλία επιλογών σε θεραπείες σχεδιασμένες με αγάπη, επαγγελματισμό και σεβασμό ώστε να φροντίζουν τις ανάγκες σας.

Στηριζόμαστε στη φιλοσοφία ότι η ψυχή, το πνεύμα, το συναίσθημα και το σώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη σαν μια ξεχωριστή ολότητα. Σεβόμαστε τις προσωπικές του ανάγκες και οι προσεκτικά επιλεγμένες θεραπείες μας τον οδηγούν σε ολική αναδόμηση ψυχής και πνεύματος. Η πρόληψη και η διατήρηση της αρμονίας και της ισορροπίας είναι το καλύτερο φάρμακο σε βάθος χρόνου. Τώρα γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να εντάξετε ένα μασάζ στο πρόγραμμά σας!

Κατάλληλες θεραπείες και  πιστοποιημένοι  θεραπευτές θα σας προσφέρουν το καλύτερο μασάζ που κάνατε ποτέ! Χρησιμοποιούμε μόνο αγνά, φυσικά αιθέρια έλαια, ελεγμένα βιολογικά προϊόντα και τα χέρια των θεραπευτών – όχι μηχανήματα.

Γιατί εμάς;

  • 10 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένης γνώσης
  • Καινοτόμες προτάσεις ομορφιάς
  • Ολιστικές θεραπείες με βάση την ειλικρινή μας διάθεση να σας ευχαριστήσουμε
  • Χρήση φυσικών βιολογικών προϊόντων