Τι είναι το Personal Training

Personal Training είναι η δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος από τον Γυμναστή το οποίο, υπό τη διαρκή επίβλεψη και καθοδήγησή του, συνδυάζει τις πιο εξελιγμένες και σύγχρονες μεθόδους άσκησης με τις προσωπικές ανάγκες κάθε αθλούμενου επιφέροντας άριστα αποτελέσματα στον στοχευμένο χρόνο.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος άσκησης προσαρμόζεται απόλυτα στις προτεραιότητες και τον σωματότυπο του κάθε ατόμου, ενώ αξιοποιεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ικανότητες του, δίνοντας ώθηση στη σωστή ενδυνάμωση και βελτίωση της σωματικής του ανάπτυξης.

Με υποδειγματικό επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, αθλητικό ήθος και σεβασμό στην κάθε προσωπικότητα ο γυμναστής Δημήτρης Λέκκος γυμνάζει, προπονεί και αναπτύσσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τον αθλούμενο και μέσα από ασφαλείς επιστημονικές μεθόδους προπόνησης, βελτιώνει την υγεία του με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος, η καθιστική εργασία και οι φρενήρεις ρυθμοί της καθημερινότητας, διαταράσσουν τις ισορροπίες του σώματoς, δημιουργούν προβλήματα υγείας, αποδυναμώνουν το μυικό μας σύστημα και μεγιστοποιούν την ανάγκη για άσκηση σε καθημερινή βάση, καθιστώντας τον αθλητισμό απαραίτητη δραστηριότητα για όλους.