Αρχική Σεμιναρίων

Η ομάδα του bodywise studio και ο Δημήτριος Λέκκος, ετοίμασαν μια σειρά από ταχύρυθμα εκπαιδευτικά σεμινάρια * Τεχνικών Μάλαξης, τα οποία απευθύνονται κυρίως σε * αρχάριους.

Όλα τα προγράμματα μας θα είναι “Σύντομης Διάρκειας” και επιπλέον όλα τα τμήματα μας θα είναι ολιγομελή (2- 4 άτομα). Έτσι εγγυόμαστε πως θα τύχετε της ιδιαίτερης προσοχής που απαιτείται, έχοντας συνέχεια κάποιον δίπλα σας για να σας κατευθύνει και να σας συμβουλεύει. Τα μαθήματα θα γίνονται κυρίως πρωινές ώρες τα Σαββατοκύριακα.

Προσφέρουμε κυρίως προγράμματα εκπαίδευσης στις παρακάτω τεχνικές : “Shiatsu (σε κρεβάτι μασάζ) , “Λεμφικό μασάζ” , “ Ηot Stones massage”, “ Βεντούζες και Μόξα” “Κοιλιάς και Παχέως Εντέρου”.

Τα προγράμματα μας μπορεί μεν να είναι μικρής διάρκειας, ωστόσο είναι αρκετά εντατικά και πλούσια σε περιεχόμενο, όσο και ευχάριστα κατά την παρακολούθηση τους.

Απευθυνόμαστε σε ΟΛΟΥΣ τους νέους και τις νέες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον χώρο της επαγγελματικής Μάλαξης, της Ομορφιάς και της Σωματικής Ευεξίας. Σε Αισθητικούς, Γυμναστές, σε Φυσικοθεραπευτές ή ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν καμμία εμπειρία. Έχετε μια μοναδική ευκαιρία να στρέψετε το μέλλον σας προς μια μοναδική αλλά και τόσο πολλά υποσχόμενη επαγγελματική κατεύθυνση.

Θα έχετε τη δυνατότητα να εργασθείτε είτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, είτε σαν περιζήτητα στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων και SPA. Ελάτε σε εμάς για μια νέα αρχή, σε μια αγορά που βρίσκεται μόλις στα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα.

Τα προγράμματα μας είναι “Ταχύρρυθμα” και διαρκούν 10 – 30 ώρες (Σάββατο και Κυριακή 11.00 – 16.00). Η πρακτική σας εξάσκηση ξεκινά από την πρώτη ημέρα!

Στην αρχή θα ξεινήσουμε με μερικες βασικές τεχνικές, αλλά πολύ σύντομα θα εστιάσουμε σε πιο προχωρημένες τεχνικές μάλαξης.

Θα συζητήσουμε για τους “συνήθεις τραυματισμούς” που ταλαιπωρουν τους “θεραπευτές μάλαξης” και θα μάθουμε πως να τους αποφεύγουμε. Θα σας εξοικειώσουμε με τον όρο “Body Mechanics” και θα σας καθοδηγήσουμε προκειμένου να αποκτήσετε ιδανική “Στάση Σώματος”.

Τα γκρουπ μας απαρτίζονται από 2 – 4 άτομα και συνεπώς θα έχετε την αμέριστη προσοχή και παρακολούθηση από τους εκπαιδευτές!