Μασάζ με Βεντούζες

Τι είναι:

Οι βεντούζες είναι μια πανάρχαια μέθοδος που βασίζεται στην τοπική απορρόφηση-τράβηγμα του δέρματος και των μυών, με την εφαρμογή βάζων (ποτηριών) με κενό αέρος. Έτσι η βεντούζα προσκολλάται στο δέρμα με αποτέλεσμα να τραβηχτεί στην επιφάνεια η αδρανής ενέργεια και τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό. Οι βεντούζες μετακινούνται σε μεγάλες περιοχές του σώματος όπως είναι η πλάτη, η κοιλιά, ο αυχένας, οι μηροί και ο βραχίονας. Η εφαρμογή γίνεται αφού έχουμε επαλείψει την περιοχή με λάδι.

Ιστορία:

Υπάρχουν πολλές αναφορές παγκοσμίως για τη χρήση βεντουζών, ήταν μέρος της Ιατρικής μέχρι το 1900 στην Ευρώπη. Το μασάζ με βεντούζες είναι μια αρχαία Κινέζικη πρακτική που χρησιμοποιήθηκε στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική αλλά εξελίχθηκε να είναι μια πολύ χρήσιμη μέθοδος μασάζ που αντιμετωπίζει πολλά μπλοκαρίσματα σωματικά και ενεργειακά.

Σήμερα η φημισμένη αυτή μέθοδος χρησιμοποιείται για να μεγιστοποιήσει τα οφέλη μιας κλασικής μάλαξης σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Οφέλη:

Οι βεντούζες απορροφούν τις τοξίνες από τον οργανισμό. Αφαιρούν το κρύο και την υγρασία, λύνουν ενεργειακά μπλοκαρίσματα, βελτιώνουν τις αθλητικές επιδόσεις.

“Σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, οι βεντούζες βελτιώνουν την ελεύθερη ροή του Κι και του αίματος στους μεσημβρινούς.”

Συνεδρίες Μασάζ με Βεντούζες

Πακέτο Silver
1 Συνεδρία 40 λεπτών
|
35€
4 Συνεδρίες 40 λεπτών
|
120€
Πακέτο Gold
1 Συνεδρία 50 λεπτών
|
40€
4 Συνεδρίες 50 λεπτών
|
140€