Μασάζ με Βεντούζες

Τι είναι:

Οι βεντούζες είναι μια πανάρχαια μέθοδος που βασίζεται στην τοπική απορρόφηση-τράβηγμα του δέρματος και των μυών, με την εφαρμογή βάζων (ποτηριών) με κενό αέρος. Έτσι η βεντούζα προσκολλάται στο δέρμα με αποτέλεσμα να τραβηχτούν στην επιφάνεια παθογόνοι παράγοντες και αδρανής ενέργεια, τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στον οργανισμό. Εφαρμόζονται τοπικά σε σημεία βελονισμού ή περιοχές που πονούν. Οι βεντούζες μετακινούνται σε μεγάλες περιοχές του σώματος όπως είναι η πλάτη, η κοιλιά, ο αυχένας, οι μηροί και ο βραχίονας. Η εφαρμογή γίνεται αφού έχουμε επαλείψει την περιοχή με λάδι.

Ιστορία:

Υπάρχουν πολλές αναφορές παγκοσμίως για τη χρήση βεντουζών, ήταν μέρος της Ιατρικής μέχρι το 1900 στην Ευρώπη. Το μασάζ με βεντούζες είναι μια αρχαία Κινέζικη πρακτική που χρησιμοποιήθηκε στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική αλλά εξελίχθηκε να είναι μια πολύ χρήσιμη μέθοδος μασάζ που αντιμετωπίζει πολλά μπλοκαρίσματα σωματικά και ενεργειακά.

Σήμερα η φημισμένη αυτή μέθοδος χρησιμοποιείται για να βελτιώσει προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας, τους μυοσκελετικούς πόνους, το κοινό κρυολόγημα, προβλήματα δυσπεψίας καθώς και δερματολογικά προβλήματα.

Οφέλη:

Οι βεντούζες απορροφούν τις τοξίνες από τον οργανισμό. Αφαιρούν το κρύο και την υγρασία, μειώνουν τον πόνο, λύνουν συμφύσεις και τα μπλοκαρίσματα στον συνδετικό ιστό. Επίσης μειώνουν αρθριτικούς, ρευματικούς και μυϊκούς πόνους. Χρησιμοποιούνται για πόνους δυσμηνόρροιας και χρόνιους πόνους στη μέση, για γαστρεντερικά προβλήματα όπως ο στομαχόπονος, η ναυτία, η δυσπεψία και για διαταραχές του αναπνευστικού όπως ο βήχας, το άσθμα και το κρύωμα.

“Σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, οι βεντούζες βελτιώνουν την ελεύθερη ροή του Κι και του αίματος στους μεσημβρινούς.”

Συνεδρίες Μασάζ με Βεντούζες

Πακέτο Silver
1 Συνεδρία 40 λεπτών
|
35€
4 Συνεδρίες 40 λεπτών
|
120€
Πακέτο Gold
1 Συνεδρία 50 λεπτών
|
40€
4 Συνεδρίες 50 λεπτών
|
140€