Εταιρικά Προγράμματα Γυμναστικής

Εταιρικά Προγράμματα Γυμναστικής

Μόνο ένα στρώμα γυμναστικής και άνετος ρουχισμός είναι αυτά που απαιτούνται για να αρχίσουν οι εργαζόμενοι σας να ασκούνται ώστε να είναι καθημερινά υγιείς και γεμάτοι θετική ενέργεια.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την εφαρμογή πρωτοποριακών προγραμμάτων γυμναστικής για εταιρείες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του κάθε γκρουπ εργαζομένων.

Η άσκηση αποτελεί το θεμέλιο λίθο για την αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων καθώς σταδιακά βελτιώνει και θωρακίζει την ψυχοσωματική τους υγεία. Η γυμναστική είναι το όπλο για την καταπολέμηση του άγχους και του πόνου που προκαλούν οι μύες σε βράχυνση από την καθιστική ζωή και τη λανθασμένη στάση του σώματος.

Tο αυχενικό σύνδρομο και ο πόνος στη μέση ευθύνονται για την απουσία των εργαζομένων από τη δουλειά τους πολλές ημέρες τον χρόνο με αρνητικές συνέπειες τόσο για την ψυχολογία τους όσο και για την επιχείρηση.

Τα συχνά αυτά προβλήματα υγείας μπορούν να εξαλειφθούν με 30 λεπτά άσκησης 2-3 φορές την εβδομάδα στο οικείο περιβάλλον του γραφείου ή της εταιρείας σας. Οι εργαζόμενοι με αυτόν τον τρόπο κερδίζουν χρόνο από περιττές μετακινήσεις, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει υποστήριξη από τον γυμναστή για συνεχή συμμετοχή όλων των ασκουμένων ώστε να μην εγκαταλείπεται η προπόνηση και η άσκηση να γίνει μέρος της δουλειάς. Προτείνουμε τα πιο ανάλαφρα και αποδοτικά προγράμματα γυμναστικής βασισμένα σε ασκήσεις γιόγκα και πιλάτες.

Τα οφέλη από τα μαθήματα και τις ασκήσεις γιόγκα και πιλάτες είναι τα παρακάτω:

– Καλύτερη αναπνοή, συνεπώς και καλύτερη οξυγόνωση των ιστών του σώματος και του εγκεφάλου

– Αύξηση της δύναμης, της αντοχής και της ευκινησίας

– Ανακούφιση από πόνους στη μέση, την πλάτη και τον αυχένα

– Αύξηση της σωματικής ευεξίας και της πνευματικής δύναμης

– Βελτίωση της στάσης του σώματος και της ισορροπίας

Χωρίς τη χρήση μηχανημάτων, παρά μόνο με ένα στρώμα γυμναστικής και άνετο ρουχισμό, μπορείτε να προσφέρετε δύναμη και ευεξία στους εργαζομένους σας και μια νέα πνοή εξέλιξης στην εταιρεία σας μέσα από την άσκηση.