Hot Stones Massage

Το Hot Stones Massage είναι μια ενεργειακή μάλαξη που χρησιμοποιούνται λίθοι, ζεστοί είτε κρύοι. Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τις ευεργετικές ιδιότητες των λίθων και τη θερμότητα για ανακούφισή και ευεξία.

Σήμερα το Hot Stones Massage είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής μέθοδος μασάζ με απίστευτα οφέλη στον άνθρωπο. Οι πέτρες (λίθοι) που χρησιμοποιούνται είναι βασάλτης, ένα ηφαιστειογενές πέτρωμα που έχει την ικανότητα να απορροφά τέλεια τη θερμότητα και να τη διαχέει ομοιόμορφα όταν έρθει σε επαφή με το σώμα. Η αίσθηση των ζεστών, λείων λίθων που γλιστρούν με το λάδι και το αιθέριο έλαιο στο δέρμα βοηθάει στη χαλάρωση της έντασης.

Η εναποθέση των λίθων γίνεται πάνω σε ειδικά ενεργειακά κανάλια κατά μήκος της πλάτης και η πίεση γίνεται σε άνετο βαθμό για τον δέκτη.  Η θερμότητα βοηθάει τους μυς να χαλαρώσουν, την επιδερμίδα να ενυδατωθεί, καθώς και να αναζωογονηθεί.

“Σύμφωνα με την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, η μάλαξη με ζεστούς λίθους λύει τη στασιμότητα στους μεσημβρινούς, εκδιώκει το κρύο και γειώνει το ανεξέλεγκτο yang.”

Οφέλη:

 

 

– Χαλαρώνει το σώμα συνολικά

– Βοηθάνε στην αύξηση αποτοξίνωσης και αναζωογονεί το ανοσοποιητικό

– Επηρεάζουν θετικά στην καταπολέμηση του άγχους και της αϋπνίας

Συνεδρίες Hot Stones Massage

1 Συνεδρία 60 λεπτών
|
50€
4 Συνεδρίες 60 λεπτών
|
180€