Τεστ αξιολόγησης – Έλεγχος φυσικής κατάστασης

Προτού ξεκινήσεις προπόνηση με τον προσωπικό σου γυμναστή πρέπει να σε υποβάλλει σε τεστ για την αξιολόγηση της φυσικής σου κατάστασης, του επιπέδου ευλυγισίας, μυϊκής αντοχής και δύναμης. Αν δεν το κάνει καλύτερα να μη συνεχίσεις μαζί του! Το ζήτημα της επιλογής των κατάλληλων εκείνων δοκιμασιών αξιολόγησης που εγγυώνται την ασφαλή συμμετοχή και την ευόδωση των προσπαθειών των ασκουμένων, τίθεται στον ειδικό της άσκησης, τον γυμναστή.

Κάθε άνθρωπος χρειάζεται διαφορετική προπόνηση για να πετύχει τους στόχους του. Χωρίς να θέσετε συγκεκριμένους στόχους τους οποίους θα είστε σε θέση να παρακολουθείτε και να αξιολογείτε, θα έχετε ελάχιστες πιθανότητες να πετύχετε κάτι με την εκγύμνασή σας. Εμείς γνωρίζουμε τον τρόπο και θα σας βοηθήσουμε να το κάνετε.

Η τεχνογνωσία μας με τα κατάλληλα τεστ αξιολόγησης που πάντα χρησιμοποιούμε μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε το πιο εξειδικευμένο πρόγραμμα για να εξελίξετε το σώμα και τις επιδόσεις σας στα αθλήματα. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόγραμμα ασκήσεων ακρίβειας και επανεκπαίδευσης μετά από τραυματισμό ή μια πιο απλουστευμένη εκδοχή για κάποιον που επιθυμεί να χάσει λίγο βάρος.

Η διαδικασία αυτή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την πρόοδo σας και αποτελεί την απόδειξη της αποτελεσματικότητας και της ποιοτικής δουλειάς μας! Άτομα που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, αρθρίτιδα, παθήσεις του κυκλοφορικού συστήματος ή κάποιο άλλο σοβαρό νόσημα είναι καλό να προσκομίζουν ιατρική βεβαίωση ικανότητας για άσκηση πριν την ένταξη τους σε κάποιο προπονητικό πρόγραμμα.